Clubwerking

 

Centraal in het idee van de club is samen de zorg voor het dagelijkse leven dragen. Dit geeft mensen die, owv hun beperking of psychische kwetsbaarheid, de regie over hun eigen leven zijn kwijtgeraakt, de mogelijkheid om terug verantwoordelijkheid op te nemen.

Omdat er in de club vertrokken wordt vanuit een samen, is dit een veilige manier om terug iets van de regie van je eigen leven in handen te nemen, zonder dat het teveel wordt. Je kan ervoor kiezen op sommige momenten op de voorgrond te treden, maar op andere momenten eerder op de achtergrond te blijven.

n Albe wordt het activiteitenprogramma aangestuurd door het clubsecretariaat, dat deel uitmaakt van de Club in Albe. Het clubsecretariaat is de plek in Albe waar iedereen een idee rond een atelier, een uitstap,… kan komen voorleggen. Samen wordt dan bekeken of dit voorstel gerealiseerd kan worden. Op deze manier heb je zelf inspraak in welke ateliers aangeboden worden en kan je zelf kiezen waaraan je wenst deel te nemen.

Een greep uit het atelieraanbod: dierenatelier, handwerkatelier, crea-atelier (https://www.facebook.com/den138/), tuinatelier, recyclage-atelier, toneelatelier,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *